The Odyssey continues....

I'm not breaKing, Just gotta keep goIng

It's been 2 weeks!

View from my room...........................

Tempat aku melepak online

Dah lama tak update blog aku, tengok rakan blogger lain rajin sangat update bloge. Tak ada apa yang nak dikongsi sangat. Aktiviti kat rumah tak sama macam di U dulu. Sini hantar adik dan anak saudara pergi sekolah, tadika dan tuisyen. Main game, tengok english and japan tv series yang aku himpun sem lepas, baca majalah dan paper aktiviti rutin aku sekarang. Result dah nak keluar seminggu lagi, risau juga aku ni. Rindu kat kawan-kawan aku pun ada. Dulu selalu main DoTa kat bilik fahmy, aku lah tukang create wireless untuk main online. Best arr, kire bising sangat bilik tu kadang-kadang sampai 8 orang main skali, tambah-tambah kalau aku dapat triple kill. Nickname hero pun sekarang aku dah pakai nama Legend haha... sebab aku pernah buat triple kill 3 kali. Ada yang kata kami akan main game sampai tua. Betul ke? Ada kemungkinan juga sebab kita memang generasi yang terdedah dengan teknologi dari muda lagi. Aku nak makan N.G. daging masak oyster kat kedai hijau dan supper dengan burger Adam. Aku rasa burger dia lebih ramai customer dari Mc Donald yang terletak kat belakang gerai dia. Aku nak makan sphageti yang dimasak sendiri. Aku nak pergi gym dan main badminton kat minden. Aku nak gi kuliah pakai selipar jepun dengan beg kulit lusuh. Aku nak merempit dalam kampus (70 km/h dikira laju sbb banyak sgt bump ). Aku nak pergi hiking petang-petang kat BJ. Aku nak naik lif ke tingkat tujuh walaupun lift situ kadang2 busuk.
Aku kena terima kenyataan yang benda-benda ni semua tak akan berlaku lagi bila dah semakin dewasa sebab ada perkara lain yang akan menanti di hari depan. Walaupun tak dapat nak ramal apa yang akan berlaku nanti, tapi sekurang-kurangnya aku dah ada perancangan dan target baru. Semoga semuanya akan menjadi kenyataan. InsyaAllah.

5 comments:

wah.... sedey betul aku baca hang punya blog ttg kenangan lama bersam kawan2... aku pun akan melalui benda yag sama ngan budak2 uitm kat cini.. tapi lambat lagi sebab aku ada 2 taun lagi...huhuhuu.....

 

hehehee. erm jom rempit ngan aku lam USM. aku rindu gile jambtan moto 2. kt tmpt lain x de 2. hehehe. erm plg best mrempit time lambat g kelas. hbs sume bus aku nak potong. heheheheee

 

aku main dota ngn adik aku, aku la yang paling terer, ahahahaha. bila mau main ha?? ehehe

 

amar :so enjoy la 2 taun yg tggl.

Harlina:kita rempit time konvo nak? tu la, ak pantang tgk bas, mesti nak ptg. ka;au x mkn asp beb.

Din:amboi2, tjk tere kat adik. Berani kom la!

 

amboi lina..yeke nmpk bus suma nk potong?..stahu i u nampk bus takut..hehe