The Odyssey continues....

I'm not breaKing, Just gotta keep goIng

Tahniah

First, untuk junior2 aku dari SMSAH. Tahniah sebab berjaya masuk final Festival Wind Orchestra tahun ni. Setelah beberapa tahun aku tunggu, finally. Jumpa di Putrajaya International Convention Centre 21 Jun nanti. Tak sabar nak dengar korang main lagu Danse Diaboluque dan Lenggang Mak Limah. Walaupun tanpa Sir Tang dan C.Rostam, korang berjaya jugak untuk tidak bergantung kepada orang lain.

Second, tahniah juga untuk kawan-kawan yang dapat job offer dari oil and gas service company walaupun belum habis final exam. Yang dapat offer kat Dubai tu, hmm...satu tawaran yang patut consider betul2. Yang terfikir nak sambung master, bagus jugak sebab USM galakkan student sambung master, research grants pun banyak semenjak dapat status APEX.

Sebenarnya aku malas nak post sebab aku hanya post bila tersa nak post sesuatu sedangkan banyak event yang terjadi semenjak akhir2 ni.

5 comments:

pergi tgk ke final nanti?

 

InsyaAllah. taun lepas p, tp tgk skul lain je.

 

mzi hang p ngan pa... aku pun teringn gak nak pi... aku cuti time tue... heheheheh.....

 

ak pun x pasti lagi... nnt kita bincg lain.

 

eh,kalau bkn c.rostam sapa yg handle bad skang?